L’alcaldable Pep Berga ha presentat aquest dissabte les 21 persones que formen part de l’equip de JuntsxCat Olot a les eleccions municipals refermant el seu compromís amb la ciutat i destacant la vocació de servei dels homes i les dones que l’acompanyen en un projecte que reuneix “progrés, coneixement i experiència”.

Isidre Charles, Tura Tarrús, Jordi Sellas, Dolors Tejero, Manel Mas, Ariadna Rodríguez, Ferran Anglada, Laura Pujolar i Lluc Charles. Són les persones que completen l’equip de Junts per Catalunya Olot que en Pep Berga encapçala per a les eleccions municipals del 26 de maig.

L’equip al complet s’ha reunit aquest matí al Firal per a la foto de grup, però sobretot, i com ha indicat l’alcaldable Pep Berga, per refermar el seu compromís amb la ciutat.

Pep Berga ha volgut destacar especialment que els homes i les dones que integren l’equip “són persones compromeses amb la ciutat, i també amb el país, que ara ho reiteren encara més si es vol en sumar-se al projecte de Junts per Catalunya Olot, amb la voluntat de contribuir d’una manera més directa en el present i el futur de la ciutat”.

Berga ha subratllat la mirada generacional de l’equip que incorpora “una persona que acaba de complir 83 anys a una jove que està a punt de fer-ne 18 i que, per tant, podrà votar per primera vegada”. En tots el casos, segons l’alcaldable de JuntsxCat Olot “comparteixen la seva contribució al teixit associatiu i les ganes de seguir treballant per la ciutat”. Els integrants més grans de l’equip acumulen una trajectòria al capdavant o bé col·laborant amb entitats a les que els més joves ja s’hi ha començat a introduir. Dos dels representants de l’equip han rebut les Ales a la Cultura, el guardó que reconeix la tasca feta a la ciutat en l’àmbit cultural.

El progrés social, la prosperitat econòmica, la transformació urbana i la construcció democràtica són els quatre eixos al voltant del qual gira el projecte de ciutat de JuntsxCat a Olot per a les eleccions municipals. Després de les reunions mantingudes amb representants d’entitats i persones a títol individual, ara s’està tancant el programa que es presentarà aquestes properes setmanes.