PEP BERGA

Nascut l’any 1964, en Pep és tècnic de l’administració de la Generalitat de Catalunya.

Llicenciat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, diploma d’Especialització Universitària de Funció Gerencial a les Administracions Públiques (Universitat Ramon Llull) i màster en Direcció Pública (EMPA –
ESADE).

En l’actualitat és l’alcalde d’Olot i regidor de Cultura i Drets Civils a l’Ajuntament d’Olot.

Li interessa gairebé tot, la cultura, els llibres, l’esport, viatjar… Però sobretot li interessen les persones.

És membre actiu de diferents entitats i associacions de la ciutat. Soci d’Òmnium.

PEP BERGA

Nascut l’any 1964, en Pep és tècnic de l’administració de la Generalitat de Catalunya.

Llicenciat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, diploma d’Especialització Universitària de Funció Gerencial a les Administracions Públiques (Universitat Ramon Llull) i màster en Direcció Pública (EMPA –
ESADE).

En l’actualitat és el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura, d’Educació i de Benestar Social i Drets Civils a l’Ajuntament d’Olot.

Li interessa gairebé tot, la cultura, els llibres, l’esport, viatjar… Però sobretot li interessen les persones.

És membre actiu de diferents entitats i associacions de la ciutat. Soci d’Òmnium.

EQUIP

Dels 18 als 83 anys. L’equip de Junts per Catalunya a Olot està format per 21 persones amb una mirada generacional molt àmplia, totes elles compromeses amb la ciutat, i també amb el país, i amb la voluntat de contribuir d’una manera més directa en el present i el futur d’Olot. L’alcaldable Pep Berga destaca la vocació de servei dels homes i les dones que l’acompanyen en un projecte que reuneix “progrés, coneixement i experiència.

Estanis Vayreda

Nascut l’any 1972. Llicenciat en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Gestió i Direcció Pública per ESADE, màster en e-business per la Universitat Politècnica de Catalunya i postgrau en Gestió d’institucions locals per la Universitat de Girona.
En l’actualitat és el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot i regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme. Des de l’any 2008 és director general de SUMAR, empresa d’acció social amb serveis arreu del país.
Soci d’Òmnium Cultural, entre altres entitats i associacions.

Montse Torras

Nascuda l’any 1957. Assessora financera. Regidora de l’Ajuntament d’Olot des del 2011, responsable de Serveis Interns.
Gran aficionada al bàsquet. Durant més de trenta anys ha entrenat a diferents clubs i centres escolars de la ciutat d’Olot, Cor de Maria, Escola Pia i CB Olot, passant per totes les categories, tant femenines com masculines.

Imma Muñoz

Nascuda l’any 1972. Infermera de professió, amb estudis cursats a la Universitat de Vic i postgraus d’Atenció pre-hospitalària urgent i gestió infermera a la Universitat de Girona.
Ha estat cap de la Unitat d’Infermeria del Servei d’Urgències i Emergències de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i de la Comissió per a la prevenció i atenció de la violència masclista a la Garrotxa i també de la Comissió d’Emergències de la Garrotxa.
Sòcia d’Òmnium Cultural.

Jordi Güell

Nascut l’any 1964. És directiu públic. En aquests moments a l’Ajuntament d’Olot, com a gerent.
Llicenciat en Enginyeria Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, postgrau en Desenvolupament local i regional per la Fundació Les Heures de la Universitat de Barcelona, postgrau en Gestió de la qualitat en empreses de serveis per la Universitat Oberta de Catalunya i mestratge en Direcció i Gestió Pública per ESADE.
Li agrada viatjar i la muntanya. Va ser impulsor de la secció jove del Centre Excursionista d’Olot. Soci d’Amnistia Internacional i d’Òmnium Cultural.

Mariona Camps

Nascuda l’any 1965. Pedagoga.
Llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Audició i Llenguatge per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diplomada en Magisteri per la Universitat de Girona.
En l’actualitat, ha treballat com a tècnica del Departament d’Atenció Educativa Inclusiva i Orientació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
Sòcia d’Òmnium.

Agustí Arbós

Nascut l’any 1994. Graduat en Història per la Universitat de Barcelona. Màster en Formació de Professorat d’ESO i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes per la Universitat de Girona.
En l’actualitat treballa com a adjunt de cap d’Operacions a Bellapart Group.
Membre del grup Fòrum Carlemany Júnior des del 2018 i impulsor de l’entitat Faràndula Ràcing Team.

Aniol Sellabona

Nascut l’any 1990. És mestre. Màster oficial d’Educació en la Diversitat (Universitat de Girona, 2013) i en Diagnòstic i Intervenció en Neuropsicopedagogia (UdG, 2015).
Professor associat del departament de Pedagogia de la Universitat de Girona (2015-2019). A com Ha treballat com a Tècnic d’Educació de l’Ajuntament d’Olot.
Apassionat de l’esport. Membre de la Junta del Centre Cultural “els Catòlics”. Director de la Cavalcada i el Campament Reial. També és membre dels Almogàvers Garrotxins i soci del Centre Excursionista Olot, entre altres.

Gemma Pujolar

Nascuda l’any 1962. Professora de Formació Professional dels cicles formatius de les famílies d’Administració i Comerç.
Diplomada en Ciències Empresarials.
Professora de cicles formatius des del 1986. Actualment imparteix classes de Logística i Emmagatzematge en el Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional i Operacions administratives de compravenda,
Operacions administratives de recursos humans i Empresa Aula en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa.

Adriana Francés

Nascuda l’any 1974. Diplomada en Relacions Públiques i Comunicació per la Universitat de Girona.
Entre altres responsabilitats professionals, ha estat directora comercial de l’Hotel Melià Girona, responsable de la implementació de l’empresa Balliu Export a Austràlia i, a Grup Morera, com a coordinadora d’esdeveniments de l’empresa CM Restaurants i Allotjaments i com a Project Manager de l’empresa Royalverd.
Mare de tres fills, aficionada i vinculada a l’esport.

Gemma Canalias

Nascuda l’any 1982. Fa deu anys que desenvolupa la seva activitat professional en institucions públiques. Abans d’això, i en l’àmbit de l’empresa privada, coordinava tasques de programes de treball, supervisió, execució i assessorament de projectes i serveis d’ atenció a les persones, a Olot mateix però també a Lleida, Galícia, Andorra, Irlanda, Escòcia, Estònia i Nova York.
Llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat i en Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Oberta de Catalunya, diplomada en Ciències Empresarials a la Universitat de Girona i Grau Superior Tècnic d’Administració i Finances a l’IES Bosc de la Coma d’Olot.
A més, ha treballat com a tècnica en promoció econòmica i experta en TIC. Apassionada per la innovació. Li encanta viatjar i conèixer diferents cultures i paisatges. Actualment forma part de la Junta veïnal de Batet i de l’Associació de dones Alba.

Josep Maria Coma

Nascut l’any 1981. És enginyer tècnic industrial mecànic per la Politècnica de Catalunya.
Des de novembre de 2010 treballa a l’àrea internacional de Sorachim, SA, empresa dedicada a matèries primes utilitzades per a la fabricació dels reactius de diagnòstic clínic.
Gran aficionat a l’esport, forma part de nombroses entitats de la ciutat, com els Almogàvers Garrotxins i els Murruts.

Lluc Charles

Nascut l’any 1998. Graduat en Economia a la Universitat de Barcelona.
Li agrada col·laborar amb tot tipus d’activitat a la ciutat, sigui quin sigui l’àmbit. Com a exemples, el Pim Pam Pum o la Faràndula Racing Team. 
Apassionat del futbol i la Faràndula.

Laura Pujolar

Nascuda l’any 2001. Estudiant de 2n de Batxillerat Tecnològic a l’Institut Garrotxa. Després vol estudiar el Grau en Enginyeria Electrònica, Industrial i Automàtica a la Universitat de Girona.
Voluntària des de fa un any a l’entitat cultural d’Òmnium, en la part de les xarxes socials.
La seva afició és el futbol. En l’actualitat juga a la Unió Esportiva Olot i és entrenadora del benjamí femení del club.

Ferran Anglada

Nascut l’any 1994. Graduat en ADE (Administració i Direcció d’Empreses) per la Universitat de Vic.
Treballa en una gestoria, a Vic.
Membre de l’equip de la junta dels Almogàvers garrotxins.
Preparador físic de la secció de tennis de Les Tries.

Ariadna Rodríguez

Nascuda l’any 1998. Estudia International Business
Economics a la Universitat Pompeu Fabra.
Aficionada al bàsquet – jugava amb l’equip de l’Escola Pia – i al tennis.

Manel Mas

Nascut l’any 1942. Casat, amb dos fills.
Actualment jubilat. Va ser un dels fundadors dels Laboratoris Hipra, a Amer, l’any 1971.
Col·laborador actiu de diverses entitats de la ciutat.
Membre de la junta econòmica de la Parròquia de Sant Esteve i de la junta de l’associació cultural Amics de Sant Esteve i Santuari del Tura.
És un dels dos administradors del Santuari del Tura.
Mentor per a emprenedors de Dinàmig.
Voluntari col·laborador de Càritas.

Dolors Tejero

Nascuda l’any 1950. Àvia de 5 nets.
Actualment jubilada. Col·labora amb diverses entitats i associacions.
Participa de les activitats de l’Esplai la Caixa, d’Òmnium i de l’Associació de Dones Alba, entre d’altres.
Sardanista.

Jordi Sellas

Nascut l’any 1953. Casat i amb 2 fills i 4 nets.
Actualment jubilat. La ràdio, la música, la fotografia i el disseny gràfic són les seves principals aficions. També el món motor i el ciclisme.
Premi Ales de Cultura 2013 de l’Ajuntament d’Olot.
Col·laborador de diverses entitats de la ciutat i mitjans de difusió del país.
Director i presentador del programa de ràdio Cilindrada (més de 20 anys en antena). Fundador de l’Escuderia Olot Competició i president de l’Associació FANS.

Tura Tarrús

Nascuda l’any 1940. Mare de família, amb 3 fills i 6 nets.
Actualment jubilada. Sòcia de l’Associació de Dones Alba i de les Aules de Difusió Cultural de la Garrotxa. Membre de la Coral del Centre Cívic i de l’Esplai Club de Lectura, entre d’altres.
Aficionada a la pintura. Li agrada viatjar per conèixer món, cultura i persones.

Isidre Charles

Nascut l’any 1936. Casat i pare de família.
Actualment jubilat. President d’Aules de Difusió Cultural Garrotxa durant 22 anys, càrrec que va deixar l’any passat.
Expresident de la junta de l’Esplai de la Caixa.
Premi Ales a la Cultura any 2005 de l’Ajuntament d’Olot.
Excursionista enamorat de l’Alta Garrotxa, que coneix força bé.
Amant de la cultura en qualsevol de les seves manifestacions.
Gaudeix molt llegint, ja sigui prosa o poesia.

SEGUEIX-NOS

 

@juntsxcatolot

. . .

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya Olot.
Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic

.