PEP BERGA

Nascut l’any 1964, en Pep és l’alcalde d’Olot des de l’any 2019. En aquests últims quatre anys ha assumit les tasques pròpies d’Alcaldia conjuntament amb la regidoria de Cultura i Drets Civils.

Llicenciat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, diploma d’Especialització Universitària de Funció Gerencial a les Administracions Públiques (Universitat Ramon Llull) i màster en Direcció Pública (EMPA –
ESADE), és tècnic de l’administració de la Generalitat de Catalunya.

Li interessa la cultura, els llibres, l’esport, viatjar… Però sobretot li interessen les persones. La seva afició principal és treballar per Olot i participar de les diferents activitats que s’organitzen a la ciutat.

PEP BERGA

Nascut l’any 1964, en Pep és l’alcalde d’Olot des de l’any 2019. En aquests últims quatre anys ha assumit les tasques pròpies d’Alcaldia conjuntament amb la regidoria de Cultura i Drets Civils.

Llicenciat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, diploma d’Especialització Universitària de Funció Gerencial a les Administracions Públiques (Universitat Ramon Llull) i màster en Direcció Pública (EMPA –
ESADE), és tècnic de l’administració de la Generalitat de Catalunya.

Li interessa la cultura, els llibres, l’esport, viatjar… Però sobretot li interessen les persones. La seva afició principal és treballar per Olot i participar de les diferents activitats que s’organitzen a la ciutat.

EQUIP

L’equip de Junts per Olot està format per 21 persones amb una mirada generacional molt àmplia, totes elles compromeses amb la ciutat i amb la voluntat de contribuir d’una manera més directa en el present i el futur d’Olot. L’alcaldable Pep Berga destaca la vocació de servei dels homes i les dones que l’acompanyen en un projecte que reuneix progrés, optimisme i coneixement.

Estanis Vayreda

Nascut l’any 1972. Llicenciat en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Gestió i Direcció Pública per ESADE, màster en e-business per la Universitat Politècnica de Catalunya i postgrau en Gestió d’institucions locals per la Universitat de Girona.

És el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot i regidor de Promoció de la Ciutat. Des de l’any 2008 és director general de SUMAR, empresa d’acció social amb serveis arreu del país.

Gemma Canalias

Nascuda l’any 1982. Llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat i en Administració i Direcció d’Empreses, Diplomada en Ciències Empresarials i Grau Superior Tècnic d’Administració i Finances. És regidora d’Empresa, Comerç i Turisme a l’Ajuntament d’Olot. Ha estat deu anys desenvolupant la seva activitat professional en institucions públiques. Abans d’això, i en l’àmbit de l’empresa privada, coordinava tasques de programes de treball, assessorament de projectes i serveis d’ atenció a les persones, a Olot mateix però també a Lleida, Galícia, Irlanda, Escòcia i Nova York. A més, ha treballat com a tècnica en promoció econòmica i experta en TIC. Apassionada per la innovació. Li agrada viatjar per conèixer món, cultura i persones.

Forma part de l’Associació de Dones Alba, entre altres entitats i associacions.

Agustí Arbós

Nascut l’any 1994. Graduat en Història per la Universitat de Barcelona. Màster en Formació de Professorat d’ESO i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes per la Universitat de Girona. Treballa com a adjunt de cap d’Operacions a Bellapart Group.

En l’actualitat és regidor de Mobilitat, Transició Energètica, Innovació i Tecnologia i Festes.

Impulsor de l’entitat Faràndula Ràcing Team.

Imma Muñoz

Nascuda l’any 1972. Infermera de professió, amb estudis cursats a la Universitat de Vic i postgraus d’Atenció prehospitalària urgent i gestió infermera a la Universitat de Girona.

Ha treballat durant 28 anys a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i durant 14 anys va estar cap de la Unitat del Servei d’Urgències i Emergències, membre de la Comissió per a la prevenció i atenció de la violència masclista a la Garrotxa i també de la Comissió d’Emergències de la Garrotxa.

Actualment, és regidora d’Acció Social i Cooperació, Igualtat de Gènere, Barris, Transparència i Participació de l’Ajuntament d’Olot.

Sòcia d’Òmnium Cultural i de l’Associació de Dones Alba, entre altres entitats.

Aniol Sellabona

Nascut l’any 1990. És mestre d’Educació Física. Màster d’Educació en la Diversitat (Universitat de Girona, 2013), en Diagnòstic i Intervenció en Neuropsicopedagogia (UdG, 2015) i Màster en Direcció Pública – EMPA (2022). Professor associat del departament de Pedagogia de la Universitat de Girona (2015-2019). Ha treballat com a tècnic d’Educació de l’Ajuntament d’Olot i de mestre en diversos centres educatius de la comarca.

Actualment és regidor d’Esports, Serveis Urbans i Medi Ambient d’Olot.

Apassionat de l’esport. Membre dels Almogàvers Garrotxins i soci del Centre Excursionista Olot, del Centre Cultural els Catòlics, del Club Tennis Olot i del Faràndula Racing Tema, entre altres.

Neus Domènech

Nascuda l’any 1980. Infermera i actualment és la responsable d’innovació de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Màster eHealth en tecnologies de la comunicació i gestió sanitària a la Universitat Ramon Llull, màster Universitari en Envelliment Actiu: Prevenció i bases per a una atenció integral a la Universitat de Vic i postgrau en Gestió d’Infermeria a la Universitat de Girona. És docent a la Fundació Privada Escoles Universitàries Gimbernat en l’itinerari d’especialització de Salut Digital. Des del 2022 forma part de la Comissió Departamental d’Innovació i Transformació del Sistema de Salut de la Generalitat de Catalunya i Referent de la Comissió Innovació de la Unió Catalana d’Hospitals.

Té més d’una dècada d’experiència en la gestió de serveis d’ infermeria en l’àmbit de l’atenció a la cronicitat com a cap d’unitat. Des de l’any 2020, impulsa la innovació amb la implantació de projectes tecnològics per millorar l’atenció sanitària i social a la comunitat.

És mare de dos fills i li agrada gaudir del seu temps amb la família i els amics sumant noves aventures.

Jordi Güell

Nascut l’any 1964. Llicenciat en Enginyeria Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, postgrau en Desenvolupament local i regional per la Fundació Les Heures de la Universitat de Barcelona, postgrau en Gestió de la qualitat en empreses de serveis per la Universitat Oberta de Catalunya i mestratge en Direcció i Gestió Pública per ESADE.

En aquests moments és regidor d’Urbanisme i Habitatge a l’Ajuntament d’Olot i conseller del Consell Comarcal de la Garrotxa de Territori, Mobilitat i Transició Energètica. Com a directiu públic ha estat gerent de l’ Ajuntament d’ Olot i gerent del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Li agrada viatjar i la muntanya. Va ser impulsor de la secció jove del Centre Excursionista d’Olot. Soci d’Amnistia Internacional i d’Òmnium Cultural.

Vanessa Catalan

Nascuda l’any 1975. Enginyera Tècnica Agrícola especialitzada en Indústries Agràries i Alimentàries per la Universitat de Girona. Postgrau de “Dret alimentari” i Màster en “Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària” a la Universitat Autònoma de Barcelona. Fundadora i directora de Sequàlia, consultoria tècnica especialitzada en la higiene, seguretat i qualitat alimentària. Forma part del Comitè Científic Assessor del Fòrum QSA de Normes Alimentàries EPSI-FUAB, grup d’Opinió en Gestió de la Qualitat i la Seguridad Alimentària.

Cofundadora i presidenta de l’Associació TEA Garrotxa (Associació de familiars de persones amb TEA de la Garrotxa). En el seu temps lliure li agrada compartir moments de lleure com caminar, anar en bicicleta amb familiars i amistats. És mare d’un jove de 15 anys.

Adriana Francés

Nascuda l’any 1974, Diplomada en Relacions Publiques i Comunicació per la Universitat de Girona.

En l’actualitat és regidora d’Organització i Atenció Ciutadana.

Entre altres responsabilitats, ha estat directora comercial de l’Hotel Melià Girona, responsable de la implementació de l’empresa Balliu Export a Austràlia, a  Grup Morera com a coordinadora d’esdeveniments de l’empresa CM restaurants i allotjaments, a l’empresa Royalverd com a Project Manager de projectes Nacionals i Internacionals, coordinadora i responsable  del Trainning Center i  implicada al Festival i Fundació Vallviva. Actualment treballa com a Executive Manager de la multinacional Tarkett Sports, amb seu als EEUU.

Mare de tres fills, aficionada i vinculada a l’esport.

Lluc Charles

Nascut l’any 1998. Graduat en Economia per la Universitat de Barcelona. Des de gener de 2022 és regidor d’Ocupació i Formació Professionalitzadora de l’Ajuntament d’Olot. En l’actualitat és consultor financer en una multinacional alemanya especialitzada en la planificació econòmica, amb el propòsit de complir els objectius dels seus clients mitjançant l’estalvi i la inversió.

Li agrada col·laborar en tot tipus d’activitats que es desenvolupen a la ciutat.

Soci de la Penya Almogàvers Garrotxins, Faràndula Ràcing Team i del Centre Cultural “els Catòlics”.

Marta Ferrés

Nascuda l’any 1957. Amb estudis a la Universitat d’Alts Estudis Mercantils de Barcelona, es va formar  en el món de l’art. Des de l’any 1987 al 2011 va treballar en diferents galeries d’art de la ciutat on al 2007 i fins al 2012 va obrir la seva pròpia galeria (MM ART). Des del 2012 és assessora de Ple a la Diputació de Girona. És mare de dues filles i àvia de dos nets.

Laura Pujolar

Nascuda l’any 2001. Actualment estudia un doble grau d’Enginyeria Electrònica i Elèctrica a la Universitat de Girona. De ben petita va començar a jugar a futbol al Sant Esteve d’en Bas i els últims tres anys a la Unió Esportiva Olot, del qual també en va ser entrenadora durant un any. Li agrada l’equitació i anar al gimnàs.

Marc Romero

Nascut l’any 2001. Estudia Educació Primària a la Universitat de Girona.

És cap de la colla gegantera de la Faràndula del barri de Sant Roc i membre de l’executiva i la junta de la Coordinadora de Colles Geganteres de les Comarques Gironines i representant de la comarca de la Garrotxa.

Primer Portaveu de Catalunya al Fòrum Jove Transpirinenc Europeu, 2020-2021 i co-representant de Catalunya a la Conferència sobre el futur d’Europa celebrada a Stuttgart, Alemanya, l’any 2021.

Dolors Tejero

Nascuda a Granada és àvia de 5 nets i una persona molt activa. Participa assíduament amb diverses entitats i associacions de les quals és sòcia com l’Esplai d’Olot, l’Associació de Dones Alba Garrotxa i les Aules de Difusió Cultural de la Garrotxa, ACUGA. Assegura ser molt feliç gaudint de la “vellesa” i de les persones del seu entorn.

Josep Maria Coma

Nascut l’any 1981. És enginyer tècnic industrial mecànic per la Universitat Politècnica de Catalunya. Des de novembre de 2010 treballa a l’àrea internacional de Sorachim, SA, empresa dedicada a matèries primes utilitzades per a la fabricació dels reactius de diagnòstic clínic.

Gran aficionat a l’esport, forma part de nombroses entitats de la ciutat: vicepresident del Club Tennis Olot, els Almogàvers Garrotxins i els Murruts.

Tura Cos

Actualment jubilada, ha treballat durant 42 anys com a administrativa. A principis de la dècada dels 90 va ser regidora a l’Ajuntament d’Olot i ara fa 30 anys, va ser una de les fundadores d’ALBA, l’Associació de Dones de la Garrotxa, entitat de la que va ser presidenta durant vint anys i actualment continua formant part de la Junta.

Josep M. Fabregó

Nascut l’any 1955. Actualment està jubilat. Ha treballat a la banca durant 38 anys. Vinculat al mon de l’esport com a futbolista i gestor. Ha exercit de Secretari administratiu a la Unió Esportiva Olot i al Club Tennis Olot. Actualment, és el president del Consell Esportiu de la Garrotxa.

Anna M. Vila

Nascuda l’any 1963. Escriptora i rapsoda.

Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Compagina la seva feina com a biòloga amb la seva passió per l’escriptura.

Amant de la cultura i la natura. Li agrada viatjar, llegir, passejar per la muntanya i cantar. Membre del Gòspel Cor Garrotxa.

Jordi Sellas

Nascut l’any 1953. Casat, té dos fills i quatre nets.

Actualment jubilat. La ràdio, la música, la fotografia i el disseny gràfic són les seves principals aficions. També el món motor i el ciclisme.

Premi Ales a la Cultura 2013 de l’Ajuntament d’Olot.

Col·laborador de diverses entitats de la ciutat i mitjans de difusió del país. Entre moltes altres activitats, ha estat director i presentador del programa de ràdio Cilindrada (amb més de 20 anys en antena). President i fundador de l’Escuderia Olot Competició i president de l’Associació FANS.

Marta Puig

Nascuda a Olot, al carrer Verge del Portal, va començar a l’Orfeó Popular Olotí la seva afició pel teatre. Va col·laborar amb un grup radiofònic i amb un grup de teatre juvenil que li va permetre participar en el certamen nacional de teatre l’any 1964, gràcies al qual va poder-se quedar a estudiar Art Dramàtic a Màlaga fins que li van oferir el seu primer contracte professional per debutar a Madrid. Irene i Julia Gutiérrez Caba, Antonio Garisa, Chico Ibáñez Serrador… són alguns dels companys que ha tingut en la seva trajectòria als principals escenaris del país i la televisió que li ha valgut nombrosos premis.

Puig ha participat d’espais dramàtics a Televisió Espanyola, tot i que la seva principal afició és el teatre que continua dirigint des de l’Orfeó Popular Olotí. Amb el seu marit, el també actor Jaime Blanch, s’han instal·lat a Olot per dirigir noves obres de teatre i oferir tot el seu talent als actors i les actrius de l’Orfeó i a la seva ciutat.

SEGUEIX-NOS

 

@juntsxcatolot

. . .

Inscriu-te per sumar-te a la llista de Junts per Catalunya Olot.
Et mantindrem informat de les nostres activitats per correu electrònic

.