Pep Berga optarà a la reelecció a l’alcaldia d’Olot. En els comicis d’aquest mes de maig, Berga encapçalarà la llista de Junts per Catalunya a la capital de la Garrotxa. L’assemblea local de Junts que s’ha celebrat aquesta setmana ha ratificat per unanimitat la candidatura presentada per l’Alcalde d’Olot.

Berga assegura que es presenta amb la il·lusió de tirar endavant nous projectes de ciutat i de completar les actuacions iniciades durant aquest mandat. La construcció de la piscina municipal coberta i la que es convertirà en la promoció d’habitatge públic més important que s’haurà fet fins al moment a la ciutat, l’impuls a la rehabilitació dels barris, la posada en marxa de les noves oficines del SOC i el nou CAP… són algunes de les actuacions prioritàries, que ha detallat Berga durant la presentació que ha tingut lloc aquest divendres 20 de gener. L’alcaldable de Junts també ha subratllat la importància de continuar apostant per fomentar l’activitat econòmica a la ciutat i així consolidar Olot i la Garrotxa com a territori d’oportunitats i amb menys atur de Catalunya. Berga manté la necessitat de seguir amb les actuacions de millora diària de la ciutat “perquè, tal com ens traslladen les veïnes i veïns a les reunions que anem mantenint aquests dies, la ciutat funcioni, sigui pròspera i ens sentim orgullosos d’Olot com a la millor ciutat per viure-hi”.

“Em fa molt feliç treballar per Olot, impulsar noves iniciatives que ens ajudin a millorar la ciutat i poder seguir la intensa activitat veïnal i de les entitats que tenim a la ciutat” ha assegurat Pep Berga durant l’atenció als mitjans d’aquest divendres en la que també hi ha assistit el president local de Junts per Olot, Aniol Sellabona; Gemma Canalias, membre de l’Executiva Local i el president comarcal, Agustí Arbós.