L’alcaldable Pep Berga presenta l’equip que l’acompanyarà a les eleccions del proper 26 de maig a l’Ajuntament d’Olot. Berga destaca el compromís amb la ciutat de les dones i homes de la candidatura de Junts per Catalunya Olot a les municipals.

Estanis Vayreda, Montserrat Torres i Josep Maria Coma formaran part de l’equip de Junts per Catalunya a Olot. Són els actuals regidors de l’Ajuntament d’Olot que integraran la candidatura que encapçala Pep Berga per a les eleccions municipals del 26 de maig. Berga ha presentat aquest dijous 21 de març dotze dels membres de l’equip amb el que concorrerà als comicis.

A més d’Imma Muñoz i Agustí Arbós -primeres incorporacions anunciades fa uns dies- també s’afegeixen a l’equip de Junts per Catalunya a Olot Mariona Camps, Jordi Güell, Gemma Canalias, Gemma Pujolar, Aniol Sellabona i Adriana Francés. L’alcaldable de Junts per Catalunya a Olot ha explicat que es tracta d’un equip amb una mirada generacional molt àmplia, ja que incorpora gent de totes les edats i amb molta il·lusió per treballar per la ciutat. Segons Pep Berga, són persones compromeses amb la ciutat i amb el país que se sumen al projecte de Junts per Catalunya Olot amb la voluntat de contribuir d’una manera més directa encara en el present i el futur de la ciutat.

D’aquest projecte, i de manera resumida, Pep Berga en destaca quatre eixos que giren a l’entorn del progrés social, la prosperitat econòmica, la transformació urbana i la construcció democràtica. Berga defineix la proposta i el projecte de Junts per Catalunya Olot com “un projecte de progrés i de continuïtat, que no de continuisme; un projecte de ciutat i no de mandat. Amb un equip preparat per afrontar el futur”.

Pep Berga presenta aquest dijous el projecte de ciutat i l’equip de Junts per Catalunya que encapçala per a les eleccions municipals a Olot en un acte públic a la Sala Torín.

L’equip de Junts per Catalunya a Olot

 • Estanis Vayreda, nascut l’any 1972. Llicenciat en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Gestió i Direcció Pública per ESADE, màster en e-business per la Universitat Politècnica de Catalunya i postgrau en Gestió d’institucions locals per la Universitat de Girona. En l’actualitat és el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot i regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme. Des de l’any 2008 és director general de SUMAR, empresa d’acció social amb serveis arreu del país.Soci d’Òmnium Cultural, entre altres entitats i associacions.

 

 • Imma Muñoz, nascuda l’any 1972. Infermera de professió, amb estudis cursats a la Universitat de Vic i postgraus d’Atenció pre-hospitalària urgent i gestió infermera a la Universitat de Girona. Des de l’any 2005 és Cap d’unitat infermera del Servei d’Urgències i Emergències de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Forma part de la Comissió per a la prevenció i atenció de la violència masclista a la Garrotxa i també de la Comissió d’emergències de la Garrotxa. Experiència en l’àmbit municipal. Ara és regidora de Riudaura. Sòcia d’Òmnium Cultural.

 

 • Agustí Arbós, nascut l’any 1994. Graduat en Història per la Universitat de Barcelona. Màster en Formació de Professorat d’ESO i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes per la Universitat de Girona. En l’actualitat treballa com a adjunt de cap d’Operacions a Bellapart Group. Membre del grup Fòrum Carlemany Júnior des del 2018 i impulsor de l’entitat Faràndula Ràcing Team.

 

 • Montse Torras, nascuda l’any 1957. Assessora financera. Regidora de l’Ajuntament d’Olot des del 2011, responsable de Serveis Interns. Gran aficionada al bàsquet. Durant més de trenta anys ha entrenat a diferents clubs i centres escolars de la ciutat d’Olot, Cor de Maria, Escola Pia i CB Olot, passant per totes les categories, tant femenines com masculines. Sòcia d’Òmnium Cultural.

 

 • Mariona Camps, nascuda l’any 1965. Pedagoga. Llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Audició i Llenguatge per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diplomada en Magisteri per la Universitat de Girona. En l’actualitat treballa com a tècnica del Departament d’Atenció Educativa Inclusiva i Orientació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Sòcia d’Òmnium Cultural.

 

 • Jordi Güell, nascut l’any 1964. És directiu públic. En aquests moments a l’Ajuntament d’Olot, com a gerent.Llicenciat en Enginyeria Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, postgrau en Desenvolupament local i regional per la Fundació Les Heures de la Universitat de Barcelona, postgrau en Gestió de la qualitat en empreses de serveis per la Universitat Oberta de Catalunya i mestratge en Direcció i Gestió Pública per ESADE. Li agrada viatjar i la muntanya. Va ser impulsor de la secció jove del Centre Excursionista d’Olot. Soci d’Amnistia Internacional i d’Òmnium Cultural.

 

 • Adriana Francés, nascuda l’any 1974. Diplomada en Relacions Públiques i Comunicació per la Universitat de Girona.Entre altres responsabilitats professionals, ha estat directora comercial de l’Hotel Melià Girona i responsable de la implementació de l’empresa Balliu Export a Austràlia. En l’actualitat treballa a Grup Morera com a coordinadora d’esdeveniments de l’empresa CM Restaurants i Allotjaments i com a Project Manager de l’empresa Royalverd. Mare de tres fills, aficionada i vinculada a l’esport.

 

 • Gemma Canalias, nascuda l’any 1982. Tècnica en promoció econòmica i experta en TIC. Fa set anys que desenvolupa la seva activitat professional en institucions públiques. Abans d’això, i en l’àmbit de l’empresa privada, coordinava tasques de programes de treball, supervisió, execució i assessorament de projectes i serveis d’ atenció a les persones, a Olot mateix però també a Lleida, Galícia, Andorra, Irlanda, Escòcia, Estònia i Nova York. Llicenciatura en Investigació i Tècniques de Mercat i en Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Oberta de Catalunya, diplomatura en Ciències Empresarials a la Universitat de Girona i Grau Superior Tècnic d’Administració i Finances a l’IES Bosc de la Coma d’Olot. Apassionada per la innovació. Li encanta viatjar i conèixer diferents cultures i paisatges. Actualment forma part de la Junta veïnal de Batet i de l’Associació de dones Alba.

 

 • Josep Maria Coma, nascut l’any 1981. És enginyer tècnic industrial mecànic per la Politècnica de Catalunya. Des de novembre de 2010 treballa a l’àrea internacional de Sorachim, SA, empresa dedicada a matèries primes utilitzades per a la fabricació dels reactius de diagnòstic clínic. És regidor de Participació, Transparència i Govern Obert i també de Festes a l’Ajuntament d’Olot. Gran aficionat a l’esport, forma part de nombroses entitats de la ciutat, com els Almogàvers Garrotxins i els Murruts.

 

 • Aniol Sellabona, nascut l’any 1990. És mestre. Màster oficial d’Educació en la Diversitat (Universitat de Girona, 2013) i en Diagnòstic i Intervenció en Neuropsicopedagogia (UdG, 2015). Professor associat del departament de Pedagogia de la Universitat de Girona (2015-2019). Actualment treballa com a Tècnic d’Educació a l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot. Apassionat de l’esport. Membre de la Junta del Centre Cultural “els Catòlics”. Director de la Cavalcada i el Campament Reial. També és membre dels Almogàvers Garrotxins i soci del Centre Excursionista Olot, entre altres.

 

 • Gemma Pujolar, nascuda l’any 1962. Professora de Formació Professional dels cicles formatius de les famílies d’Administració i Comerç. Diplomada en Ciències Empresarials. Professora de cicles formatius des del 1986. Actualment imparteix classes de Logística i Emmagatzematge en el Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional i Operacions administratives de compravenda, Operacions administratives de recursos humans i Empresa aula en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa.

 

 • Pep Berga, nascut l’any 1964. És tècnic de l’administració de la Generalitat de Catalunya. Llicenciat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, diploma de Postgrau en Gestió i Administració Local (Aula d’alts estudis electes – UAB i ACM), diploma d’Especialització Universitària de Funció Gerencial a les Administracions Públiques (Universitat Ramon Llull) i màster en Direcció Pública (EMPA – ESADE). En l’actualitat és el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura; d’Educació i de Benestar Social i Drets Civils. Li interessa gairebé tot, la cultura, els llibres, l’esport, viatjar … Però sobretot li interessen les persones. És membre actiu de diferents entitats i associacions de la ciutat. Soci d’Òmnium Cultural.

21 de març de 2019