L’equip de Pep Berga realitzarà una campanya que arribarà a tots els barris de la ciutat. Proposem un programa que recull propostes resultat de les reunions mantingudes amb més de 500 veïnes i veïns d’Olot.

A principis d’any vam començar les trobades amb veïnes i veïns d’Olot per recollir inquietuds, preocupacions i propostes sobre la ciutat. D’aquesta manera, hem elaborat el programa electoral de Junts Olot que recull més de 300 accions agrupades en tres àmbits: l’Olot que funciona, l’Olot pròsper i l’Olot per viure. A partir d’aquests eixos, es plantegen objectius i accions a desenvolupar en els propers anys.

Més de 500 persones han participat d’aquests trobades amb grups d’entre 5 i 8 ciutadans sempre amb la presència de l’Alcalde d’Olot i candidat de Junts, Pep Berga, acompanyat d’altres membres de l’equip. Les reunions s’han articulat amb grups de veïns o amb membres d’associacions, entitats de sectors econòmics, culturals, clubs esportius…. amb els que s’han tractat diferents temes de ciutat.

Aquesta proximitat és la que es vol mantenir durant la campanya que comença aquest dijous. Per això, l’equip de Pep Berga planteja la presència a tots els barris de la ciutat amb un porta a porta amb el que es vol fer arribar el projecte de Junts personalment al màxim nombre d’habitatges de la ciutat. Igualment, cada dia de la campanya Junts exposarà una proposta programàtica per a l’Olot dels propers anys.

| Podeu consultar el nostre programa aquí.