Junts Olot inicia una campanya de proximitat per arribar a tots els barris de la ciutat. ‘Olot, bones mans’ és el lema de l’equip de Pep Berga per a les Eleccions Municipals del 28 de maig.

Aquesta mitjanit ha començat la campanya per les Eleccions Municipals. Ho ha fet amb la tradicional enganxada de cartells a la Plaça Clarà, on s’han reunit les diferents formacions per emprendre la campanya per als comicis del proper 28 de maig.

‘Olot, en bones mans’ és el lema de la campanya de Junts per a les eleccions a l’Ajuntament d’Olot. Al tret de sortida als quinze dies , l’equip de Pep Berga ha refermat el compromís d’arribar a tots els barris de la ciutat amb la voluntat de fer una campanya de proximitat. “Després de les reunions que des de principis d’any hem fet amb més de 500 persones, ara volem continuar sent presents a tota la ciutat per donar a conèixer el projecte de Junts per a l’Olot dels propers anys” ha assegurat Berga.

“La construcció de la variant, l’atenció a la gent gran, la reclamació de nous equipaments per a la ciutat, les mesures per fer front al canvi climàtic… són alguns dels reptes dels propers 4 anys que requeriran de coneixement i d’un equip preparat per tirar-les endavant i nosaltres ens sentim amb la il·lusió i la força per fer-ho” ha destacat l’alcaldable de Junts Olot.

A partir d’aquest divendres, primer dia de campanya, l’equip de Junts presentarà les més de 300 propostes del programa per a les Eleccions Municipals d’aquest mes de maig (que es pot consultar a https://juntsxcatolot.cat/). Cada dia a les 10h del matí s’informarà de les accions que Junts planteja, centrades en els diferents àmbits d’actuació. També cada dia l’equip de Pep Berga serà present als diferents barris d’Olot per explicar i apropar a tothom el projecte de ciutat.