La Imma Muñoz, infermera, i l’Agustí Arbós, historiador, s’han incorporat a l’equip de Junts per Catalunya Olot que encapçala Pep Berga per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Imma Muñoz, nascuda l’any 1972, casada i amb dos fills, és des de l’any 2005 cap d’unitat infermera del Servei d’Urgències i Emergències de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Agustí Arbós, nascut l’any 1994, graduat en Història per la Universitat de Barcelona, és en l’actualitat adjunt de cap d’Operacions a Bellapart Group.

Es tracta de dues persones compromeses amb la ciutat i amb el país que se sumen al projecte electoral de Junts per Catalunya Olot amb la voluntat de contribuir encara d’una manera més directa en el present i el futur de la ciutat.

Josep Maria Coma, regidor de Participació i Festes a l’equip de govern de la ciutat, tornarà a formar part de la candidatura de Junts per Catalunya Olot, igual que l’Estanis Vayreda i la Montse Torras. Coma, nascut l’any 1981, és enginyer tècnic industrial mecànic per la Politècnica de Catalunya, i des del novembre de 2010 treballa a l’àrea internacional de Sorachim, SA.

Pep Berga, alcaldable de Junts per Catalunya Olot, presentarà el projecte el proper 21 de març, en un acte públic al Torín. A les properes setmanes es coneixeran la resta de persones que integraran l’equip.

Mentrestant, Junts per Catalunya a Olot continua amb les trobades amb tothom que estigui interessat en parlar sobre els diferents projectes que actualment hi ha en marxa a la ciutat i les noves propostes d’aquests propers anys per imaginar l’Olot del futur.

Per participar de les trobades, les persones interessades es poden posar en contacte amb el 675 726 175 o al correu electrònic info@juntsxcatolot.cat. També es poden fer servir aquests dos canals per fer arribar propostes i suggeriments sobre l’Olot del futur.