Més d’un centenar de persones han omplert la Sala Torín per escoltar la xerrada que ha encapçalat l’alcalde d’Olot, Pep Berga anomenada ‘Balanç de Govern i Projecte de Futur’.

La presentació ha consistit en repassar les accions que s’han portat a terme, fer resum i balanç de l’acció municipal realitzada fins al moment i desgranar els plans de futur per a la ciutat, entre els quals destaca la nova piscina municipal coberta, la promoció d’habitatge del sector de Sant Cristòfor, l’ampliació de les noves unitats de convivència de la residència Sant Jaume a les actuacions que es porten a terme per al manteniment i la millora del dia a dia de la ciutat.

“Són molts els reptes que afrontem i que tenim al davant. Tenim les prioritats molt clares i estan centrades a millorar la vida de les persones, cobrir les necessitats més importants per al nombre més gran de persones possible i continuar fent d’Olot una ciutat oberta, activa, solidària i d’oportunitats per a tothom”, ha assegurat Pep Berga.

A part, també s’han posat en relleu alguns dels projectes i accions que ja estan en marxa i que tals com la neteja, la millora de la mobilitat, l’increment de les zones verdes, l’augment dels equipaments de lleure, l’impuls de la promoció econòmica i industrial o l’Escola de Noves Oportunitats.