L’alcaldable d’Olot, Pep Berga, i la resta de candidats dels municipis de la comarca, protagonistes de l’acte central de Junts Garrotxa.

El president de Junts a la Garrotxa, Agustí Arbós, ha obert l’acte central de la campanya per les Eleccions Municipals, que ha tingut lloc aquest dimecres a l’Hospici d’Olot. Arbós ha destacat el número de llistes (un total de 16) que Junts ha presentat als diferents municipis de la comarca amb motiu del 28M i els equips que s’han configurat per treballar per la Garrotxa dels propers anys. L’alcaldable per la Vall de Bianya, Santi Reixach, i la candidata per Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, han continuat els parlaments de l’acte d’aquest vespre.

En la seva intervenció, l’alcaldable d’Olot, Pep Berga, ha assegurat que “estem connectats amb la gent per la nostra manera de ser i per com treballem per cada municipi, per la comarca i ho fem amb responsabilitat, dedicació, participació, transparència i amb resultats. Aquesta és la manera com treballem des de Junts”. Berga ha destacat que “ho fem a partir de l’experiència, del projecte que tenim, amb motivació i compromís” i ha afegit que “ara només ens falta la confiança de les nostres veïnes i veïns el proper diumenge”.

 

| Podeu recuperar un resum de l’acte aquí.