Junts i ERC han arribat a un acord de govern a l’Ajuntament d’Olot. Després de diferents trobades els darrers dies, els dos equips s’han compromès a treballar conjuntament per garantir un govern fort, cohesionat i estable per encarar les transformacions i millores de la la ciutat de cara al proper mandat.

Junts i ERC han posat en comú les propostes de programa amb què cada partit es va presentar a les Eleccions Municipals del 28 de maig i les prioritats entre les actuacions proposades per cada formació. Les dues formacions han tancat l’acord programàtic Olot 2023-27, que s’acabarà de treballar els propers dies i que es donarà a conèixer properament.

Suposarà la investidura de Pep Berga com a Alcalde d’Olot per als propers quatre anys, la configuració d’un equip de govern format pels vuit regidors de Junts i els tres d’ERC i la concreció de les propostes principals dels dos partits per tal que, en els propers  anys, la ciutat afronti els reptes, des d’un punt de vista social, medi ambiental, econòmic, mobilitat i d’infraestructures, entre d’altres,  que requereixen d’un projecte sòlid i executat amb responsabilitat.

Pep Berga i Josep Quintana han donat a conèixer l’acord de govern entre Junts i ERC a l’Ajuntament d’Olot aquest dilluns 12 de juny. A partir del dia 17, s’han compromès a redactar el Pla de Govern que concreti objectius, calendari i accions pels propers quatre anys.